Αποτελεί μια αποτελεσματική  θεραπεία σύσφιξης του δέρματος με συνδυασμό Πολύ-Πολικών Ραδιοσυχνοτήτων RF, Αναρρόφησης και LED.

Πως λειτουργεί η θεραπεία Refit:

Η θεραπεία ReFit χρησιμοποιεί την ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων (RF) για να ενεργοποιήσει τα κύτταρα που παράγουν  νέο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα την σύσφιξη του δέρματος.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διεισδύει σε βάθος μερικών χιλιοστών, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα και εκεί μετατρέπεται σε θερμότητα ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες.

Η αναρρόφηση που εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου προκαλώντας αποσυμφόρηση της περιοχής , ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην βαθύτερη διείσδυση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων.

Τέλος το φως LED που εφαρμόζεται παράλληλα με τα προηγούμενα, παρέχει χαμηλής ισχύος ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και βοηθώντας στην παραγωγή κολλαγόνου .

Πόσες συνεδρίες  απαιτούνται:

Η θερμοκρασία που επιτυγχάνεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με το ReFit  φθάνει τους 42 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που είναι ασφαλής για το δέρμα, χρειάζεται όμως επαναλαμβανόμενες θεραπείες, που δρουν αθροιστικά, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνήθως απαιτούνται 6-10 συνεδρίες, ανά 10-15 ημέρες και ανάλογα με την έκταση της περιοχής υπό θεραπεία. Είναι εντελώς ανώδυνη και η βελτίωση στο δέρμα συνεχίζεται έως και 4 μήνες μετά την τελευταία.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία:

Η όλη διαδικασία της θεραπείας υπολογίζεται στα 10-30 λεπτά και κυμαίνεται ανάλογα με το θεραπευτικό σας πρωτόκολλο . Ο τελικός χρόνος της συνεδρίας καθορίζεται από την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που εφαρμόζεται και από την ένταση και την ρυθμικότητα της αναρρόφησης .

Που εφαρμόζεται:

 Σμίλευση σώματος

Εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος για τις οποίες επιθυμείτε σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας όπως :

Βραχίονες – Γόνατα – Κοιλιά – Πλάτη

Μέση – Γλουτοί – Μηροί

 Σμίλευση Προσώπου

  • Σύσφιξη δέρματος
  • Αντιμετώπιση διπλοσάγονου
  • Βελτίωση Περιγράμματος
  • Βελτίωση λεπτών ρυτίδων
  • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας

 Ποιοι είναι οι κατάλληλοι ασθενείς για την θεραπεία ReFit ;

 Η Θεραπεία ReFit και η τεχνολογία που την πλαισιώνει είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου . Η θεραπεία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, προάγει την σύσφιξη προσώπου και σώματος και βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας. Να σημειωθεί όμως ότι επειδή η θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) , δεν συνιστάται η χρήση της σε ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα (πχ ορθοπεδικές  προθέσεις, βηματοδότη, εσωτερικούς απινιδωτές κ.α.) με αυτοάνοσα νοσήματα κ.λ.π.

Μπορεί να συνδυαστεί με:

 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

 LPG Endermologie

 Κρυολιπόλυση