Αποτελεί μια αποτελεσματική  θεραπεία σύσφιξης του δέρματος με συνδυασμό Πολύ-Πολικών Ραδιοσυχνοτήτων RF, Αναρρόφησης και LED.

Πως λειτουργεί η θεραπεία Venus Legacy ;

Η θεραπεία Venus Legacy παράγει Ραδιοσυχνότητες και Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που διαπερνούν το σώμα και παράγουν ομοιόμορφη αύξηση της θερμοκρασίας στο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή του κολλαγόνου και την ενεργοποίηση του φυσικού επουλωτικού μηχανισμού του σώματος που οδηγεί σε μια θεαματική βελτίωση του δέρματος χωρίς πόνο και άμεση επαναφορά σε όλες τις δραστηριότητες του ασθενή.

Πόσες συνεδρίες  απαιτούνται ;

Η θερμοκρασία που επιτυγχάνεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με το Venus Legacy φθάνει τους 42 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που είναι ασφαλής για το δέρμα, χρειάζεται όμως επαναλαμβανόμενες θεραπείες, που δρουν αθροιστικά, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, ανά 10-15 ημέρες και ανάλογα με την έκταση της περιοχής υπό θεραπεία. Είναι εντελώς ανώδυνη και η βελτίωση στο δέρμα συνεχίζεται έως και 4 μήνες μετά την τελευταία.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία ;

Η όλη διαδικασία της θεραπείας υπολογίζεται στα 10-30 λεπτά και κυμαίνεται ανάλογα με το θεραπευτικό σας πρωτόκολλο. Ο τελικός χρόνος της συνεδρίας καθορίζεται από την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που εφαρμόζεται και από την ένταση και την ρυθμικότητα της αναρρόφησης.

 Που εφαρμόζεται ;

 Σμίλευση σώματος

Εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος για τις οποίες επιθυμείτε σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας όπως :

Βραχίονες -Γόνατα-Κοιλιά -Πλάτη

Μέση – Γλουτοί -Μηροί

 Σμίλευση Προσώπου

  • Σύσφιξη δέρματος
  • Αντιμετώπιση διπλοσάγονου
  • Βελτίωση Περιγράμματος
  • Βελτίωση λεπτών ρυτίδων
  • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας

 Ποιοι είναι οι κατάλληλοι ασθενείς για την θεραπεία Venus Legacy ;

 Η Θεραπεία Venus Legacy και η τεχνολογία που την πλαισιώνει είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου . Η θεραπεία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, προάγει την σύσφιξη προσώπου και σώματος και βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας. Να σημειωθεί όμως ότι επειδή η θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) , δεν συνιστάται η χρήση της σε ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα (πχ ορθοπεδικές  προθέσεις, βηματοδότη, εσωτερικούς απινιδωτές κ.α) με αυτοάνοσα νοσήματα κ.λ.π.

Μπορεί να συνδυαστεί με:

 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

 LPG Endermologie

 Κρυολιπόλυση